menu Home chevron_right
Noutati

Rochii de mireasa: tendinte pentru 2018

NewMPE | 6 iulie 2022
Rochii de mireasa - tendinte pentru 2018

E timpul să vorbim despre subiectul nostru preferat: rochii de mireasă! Colecțiile de primăvară prezentate la Fashion Week-urile internaționale, dar și propunerile designerilor români pentru 2018 arată minunat și aduc în prim-plan o serie de tendințe fresh.

Dacă vei fi mireasă anul acesta, vei fi bucuroasă să descoperi că există o paletă largă de tendințe și opțiuni mai puțin obișnuite pentru a-ți face rochia de mireasă cu adevărat unică. De la aplicații florale pe rochii din tulle până la gulere înalte în stilul epocii victoriene, dar și rochii mulate sau chiar salopete albe, 2018 le are pe toate.

Să trecem în revistă cele mai iubite tendințe ale anului:

Fundele

Pentru miresele care-și doresc o apariție delicată, ultra-feminină, designeri precum Monique Lhuillier sau Carolina Herrera recomandă adăugarea strategică a unei funde – sau mai multe. De la o fundă uriașă până la detalii încorporate pe umeri sau în talie, fundele au undă verde în acest an!

Carolina Herrera

Cape și șaluri

Zuhair Murad

Împrumutată direct din garderoba prințeselor, ideea de-a purta o capă la nuntă sau un șal care să plutească în vânt revine în forță în 2018. Dacă ai nunta spre toamnă și îți este teamă de frig sau dacă vremea geroasă de afară ți-a dat puțin planurile peste cap, o capă aleasă ingenios poate salva ziua într-un mod cât se poate de stylish. Sau o poți alege doar pentru un efect estetic maxim și o atitudine priciară.

Costumul de mireasă

În acest moment în modă chiar nu mai există limite. Folosește asta în avantajul tău! Dacă ideea de rochie de mireasă ți s-a părut mereu prea pompoasă și îți dorești toată libertatea de mișcare din lume, alege să porți un costum deux-pieces sau o salopetă în ziua nunții. Oscar de la Renta și Jenny Packham ar aproba cu siguranță această decizie, ținând cont că au pus accent pe costume în noile lor colecții Bridal.

Aplicații florale 3D

Romantismul la puterea… 3D! Cei mai cunoscuți designeri de rochii de mireasă au profitat din plin de tehnologie pentru a aduce frumusețea florilor pe creații extravagante. Pentru o mireasă romantică, care-și dorește o nuntă ca la carte, o rochie lungă și plină de flori de vis este o alegere ideală.

Inspirație victoriană

Să dăm puțin timpul înapoi… până la una dintre cele mai frumoase perioade din istoria Angliei. Pentru rochiile de mireasă care vor uimi în 2018, designeri precum Vera Wang s-au inspirat din ținutele cu guler înalt și accente de dantelă din epoca victoriană. Crezi că ți s-ar potrivi? Încearcă și intră-ți în rolul de prințesă britanică diafană pentru ziua cea mare!

Acestea fiind spuse… ce model de rochie de mireasă ți-a plăcut cel mai mult și care crezi că ți s-ar potrivi?

Written by NewMPE

Comentarii

Momentan, nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.