Contact : 0722 283 932

Rochia de mireasa: Statistici pentru 2018

Home  >>  Noutati  >>  Rochia de mireasa: Statistici pentru 2018

   Noutati   ianuarie 28, 2018

Din cadrul seriei de articole pentru organizarea nunții pe care ți le-am pregătit, acesta este poate cel mai important. Rochia de mireasă nu e doar o bucată de material alb croită frumos, e materializarea unui vis de când erai mică, e șansa ta de a fi regină pentru o zi, e ținuta superbă purtată din și pentru iubire.

Suntem siguri că de-a lungul anilor ți-ai imaginat-o în mii de feluri, poate ai schițat-o în joacă pe caietele de școală, atunci când visai că vei iubi un prinț pe cal alb, ca în povești. Între timp, circumstanțele și așteptările tale s-au schimbat, iar felul cum îl vezi pe bărbatul de lângă tine, viața pe care o construiți împreună și pregătirea nunții sunt infuzate și cu realism.

Când vine vorba de rochia ta, însă, te sfătuim să lași realismul deoparte, să mergi până la capătul viselor tale și să o cauți pe cea care te face cu adevărat fericită!

Oksana Mukha – 2018

Nu ești singură în această călătorie: milioane de femei au trăit aceleași emoții, fiecare în felul ei, și fiecare s-a simțit la un moment dat disperată că nu mai găsește rochia visurilor. Dar, la final, peste 95% dintre mirese spun că AU ȘTIUT EXACT care este rochia potrivită pentru ele de îndată ce au probat-o.

Ca să te ajutăm să îți mai treacă din emoții, ți-am pregătit câteva statistici adunate de la wedding planners din întreaga lume… și știm că te vei regăsi în cel puțin o parte dintre ele!

  • 30% dintre mirese au probat mai puțin de 3 rochii înainte de-a face o alegere
  • 75% dintre mirese au vizitat între 1 și 3 magazine / târguri pentru a găsi rochia ideală
  • Modelele preferate de fete și femei variază de la an la an, însă pe un eșantion 1200 de viitoare mirese, situația a fost următoarea: 31% au optat pentru o rochie A-Line, 17% pentru un model tip sirenă, 16% pentru o rochie de prințesă, 13% pe modele mulate, iar 23% pentru alte variațiuni ale clasicei rochii de mireasă
  • Nuanțele preferate sunt și ele o mică surpriză: 40% dintre mirese au ales ivory, 35% alb, 15% alb cu diferite nuanțe / modele, iar 10% au optat pentru culoarea șampaniei
  • Îți faci griji pentru buget? 68% dintre miresele chestionate de publicația online PopSugar au recunoscut că au investit mai puțin de 1.000 $ în rochia de mireasă și că s-au simțit foarte fericite, pentru că au mers pe modele care le avantajau
  • 82% s-au simțit atât de bine în rochia aleasă încât nu și-au ales o a doua rochie pentru petrecere și nici nu au simțit nevoia să se schimbe

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i SHARE pentru a fi de ajutor și prietenelor tale care vor fi mirese! Și te invităm să ne urmărești și pe Facebook, pentru a fi la curent cu toate materialele noastre despre organizarea nunții, muzica live pentru evenimente speciale și nu numai.

Foto: Petr Ovralov, Bride Expert, Andrei Grigore

Shares