Contact : 0722 283 932

Te casatoresti in 2018? Suntem alaturi de tine!

Home  >>  Noutati  >>  Te casatoresti in 2018? Suntem alaturi de tine!

   Noutati   ianuarie 2, 2018

Cel mai frumos moment, cel pe care îl așteptai de ceva vreme, tocmai s-a petrecut! Iubitul tău a îngenunchiat în fața ta, ți-a oferit inelul mult-visat și ți-a spus întrebarea magică… „Vrei să fii soția mea?”. Ai spus DA din toată inima, iar acum încep cele mai mari emoții, pentru când vei spune DA și la altar.

Dacă v-ați ales data de nuntă pentru 2018, ne propunem să fim alături de voi la fiecare pas în organizarea nunții perfecte, de la idei și articole utile, până la organizarea efectivă a celui mai frumos eveniment!

În ziua de azi, organizarea unei nunți impecabile a devenit complicată și uneori anevoioasă tocmai din cauza multitudinii de opțiuni. În plus, modernizarea, globalizarea și faptul că avem acces atât de ușor la informație au dus la pierderea sau modificarea unor tradiții. Pe de altă parte, sunt persoane care își doresc o nuntă atipică, fără formalități sau momente dictate strict de tradiție.

Nunta perfectă pe care ți-o dorești este un vis realizabil – dar trebuie să rămâi concentrată pe ceea ce-ți dorești și nu accepți nimic mai puțin decât lucrurile care te fac fericită și care vă plac atât ție, cât și mirelui.

Pentru organizarea unei nunți de succes, există trei persoane-cheie, primele pe care trebuie să le alegi, de fapt. NAȘII și WEDDING PLANNER-ul! 

Nașii vor fi ghizii voștri spirituali, cei mai buni prieteni și cel mai cald sprijin, iar faptul că ei sunt căsătoriți deja și au trecut prin experiența organizării nunții, poate chiar recent, vă va ajuta enorm. Alegeți-i cu toată inima și contați pe sfaturile, răbdarea și sprijinul lor.

De ce să apelezi la un wedding planner? E o întrebare pe care viitoarele mirese și-o pun tot mai des, iar răspunsul e cât se poate de simplu: pentru a te putea bucura de nunta ta la maximum, a nu sta stresată și a lăsa grijile organizării pe umerii experimentați ai altei persoane.

Serviciile de organizare a nunții au devenit tot mai populare și în România, astfel că nici prețurile nu mai sunt atât de piperate ca altă dată. În plus, un wedding planner sau o agenție de organizare de evenimente va avea grijă ca tu să primești cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri, deoarece au acces la oferte speciale pe care tu, ca persoană străină de acest business, nu le poți accesa.

Din partea noastră, ca agenție, este foarte important fundamentul organizării, acele elemente-cheie fără de care nunta nu este completă: fotograful și cameramanul, muzica și momentele-surpriză care vă vor impresiona oaspeții, dar și luminile, fumul și scena – pentru o atmosferă unică. Specialitatea noastră este să transformăm orice eveniment în CEA MAI FRUMOASĂ SEARĂ și să vă ajutăm să creați amintiri de neuitat.

Dacă dorești să apelezi la serviciile noastre de Wedding Planning, ne poți contacta la numărul 0722 283 932, pe adresa de e-mail cornelzidaru@yahoo.com sau folosind formularul de contact.

Shares