menu Home chevron_right
Noutati

Paranghelie cu Lăutari – Ediția #2

NewMPE | 22 octombrie 2023
Evenimente in Bucuresti

Paranghelie cu Lăutari Ediția #2:

https://www.livetickets.ro/bilete/paranghelie-cu-lautari

Zeci de persoane sunt așteptate la concert de muzică lăutărească veche, tradiții și obiceiuri țigănești.
Paranghelie cu Lăutari revine cu cea de-a doua ediție unde poți experimenta o seară autentică de șatră, cu zeci de hituri lăutărești ce te vor vrăji cu ritmurile lor până în zorii zilei.

Evenimentul va avea loc joi, 26 octombrie 2023, de la ora 20.00, la LAZOO Restaurant & Lounge (Strada Vadul Moldovei 17, București).

iConceptul Paranghelie cu Lăutari, creat de Radiografia Culturală, este dedicat promovării muzicii lăutărești și a tradițiilor comunității rrome.  La ediția a doua, veți descoperi tradițiile specifice comunității rome sub acordurile lăutarești ale Tarafulu Emil Poke și ale solistului vocal Neluțu Petrache care vor interpreta cele mai îndrăgite melodii precum Șaraiman, Mama mea e florăreasă sau Magdalena.

Muzică lăutărească veche LIVE, se va completa cu farmecul celebrului actor Baicu Florin care ne va învăța cele mai frumoase cuvinte în limba rromani.

Ce este inclus in pretul biletului ?

  • cozi împletite țigănești,
  • trandafiri cu mesaje în limba rromani,
  • fotografii personalizate,
  • candy bar tradițional,
  • Dj Party Z,
  • atelier de limba rromani (actor Baicu Florin).

Biletele se gasesc aici: https://www.livetickets.ro/bilete/paranghelie-cu-lautari

Cum s-a desfășurat prima ediție a Parangheliei cu Lăutari?

A fost o explozie de energie, de muzică, de voie bună. Nu ne-am așteptat să ne depășească numărul de locuri, fiind prima ediție. Au fost persoane care doar au dansat, nu au dorit masă, au vrut doar să se bucure de atmosfera și farmecul creat de Paranghelie. Fetele s-au bucurat de cozi împletite cu banuți și panglici roșii și au făcut poze de excepție la carpetă cu Răpirea don Serai. Ritmurile lăutărești au fost asigurate de Taraful Emil Poke, condus de unul dintre cei mai virtuozi acordioniști din țară. Atmosfera autentică de șatră a fost creată alături de solistul, Neluțu Petrache, fost component al trupei Damian Drăghici,  a declarat Roxana Zidaru, creatorea conceptului Radiografia Culturală.

Written by NewMPE

Comentarii

Momentan, nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.