menu Home chevron_right
LAZOO

Biografie


LAZOO – Restaurant&Lounge

Lazoo Restaurant & Lounge, va ofera incepand cu luna decembrie 2018, o locatie pe cat de luxoasa, pe atat de accesibila si primitoare.

Beneficiind de serviciile unor cunoscuti bucatari chefi, dar si de un personal calificat in domeniu, restaurantul va deveni in foarte scurt timp un loc unde iti vei putea satisface asteptarile.

Te vei bucura de multiple si variate specialitati culinare si vei putea servi bauturi fine, atent selectionate. Cu o capacitate interioara de peste 120 de locuri, cu spatii partajate cu bun gust, Lazoo iti ofera tot ce-ti doresti.

Organizarea unor seri tematice reprezinta unul din obiectivele locatiei pe termen scurt. Pentru relaxarea si buna dispozitie a clientilor, se doreste dezvoltarea si organizarea unor evenimente personalizate si a diverselor activitati de relaxare si chiar culturale, actiuni care sa vina in sprijinul pozitionarii restaurantului in topul preferintelor iar acesta sa devina un nou punct de interes pe harta locatiilor deosebite din Bucuresti si imprejurimi.

Totodata, LAZOO va invita sa petreceti clipe unice si seri deosebite in gradina de vara dar si pe spatiul inedit amenajat in cadrul terasei. Pentru familiile cu copii locatia este prevazuta cu spatii generoase de joaca pentru cei mici unde acestia isi vor putea alunga plictiseala caracteristica varstei.

Galerie Foto


 


Profile Sociale


Info Contact

Agentie: Muzica Pentru Evenimente

Tel.: 0722 283 932

Website: www.muzicapentruevenimente.ro

E-mail: contact@muzicapentruevenimente.ro


Solicita disponibilitate