menu Home chevron_right

Biografie


BELVEDERE GRAND BALLROOM Clinceni

Centrul de evenimente Belvedere Grand Ballroom este asezat intr-un cadru natural mirifc, intre trei lacuri si cuprinde trei saloane pentru evenimente: Rubin, Diamant si Crystal Water.

Pe langa gama de servicii pe care o punem la dispozitie, echipa noastra este mereu pregatita sa va asiste si sa va faca cele mai bune recomandari pentru a crea un eveniment de exceptie.

  • Salonul Crystal Water – “Evenimente de neuitat langa piscina”

Capacitate – pana la 140 de persoane in interior; in cazul in care se aseaza mese in exterior in jurul piscinei capacitatea poate creste pana la 200 de persoane.Salonul Crystal Water Belvedere Grand Ballroom Clinceni

Salonul Crystal Water din cadrul Belvedere on Lake Grand Ballroom dispune de acces la terasa,  5 foisoare si o piscina de 150 metri patrati, oferind cadrul de vis pentru o nunta la piscina.

Ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte evenimente in aer liber, cu varianta relocarii evenimentului in interior.

 

  • SALONUL DIAMANT –“CLASIC SI ELEGANT PENTRU NUNTI CA-N POVESTI”

Capacitate : 200 de persoane ce poate fi extinsa

Salonul Diamant din cadrul Belvedere on Lake Grand Ballroom este cel mai mare dintre cele trei saloane ale locatiei si ofera conditiile ideale pentru un eveniment de neuitat, fie ca este o nunta, un botez sau o petrecere corporate.

Dispune de un ring generos de dans, acces la o gradina superba cu o mini cascada si la ponton. Ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte petreceri in gradina din fata salonului.

 

  • Belvedere Grand Ballroom – Salonul RUBIN

Capacitate : 150 de persoane

Salonul Rubin din centrul de evenimente Belvedere on Lake Grand Ballroom este un spatiu modern si elegant, perfect pentru organizarea de nunti, botezuri sau petreceri corporate.

Participantii la evenimente dispun de acces la o gradina pe malul lacului si la ponton.

In gradina din fata salonului Rubin se pot organiza ceremonii de cununii in aer liber sau alte evenimente.

 

De la afaceri si evenimente profesionale intr-un peisaj de gradina pana la petreceri grandioase, de la traditional la trendy, de la conventional la indraznet, suntem la dispozitia dumneavoastra si va vom transforma evenimentul intr-o poveste cu adevarat unica si de neuitat.

Belvedere Grand Ballroom Clinceni va ofera preparate culinare exceptionale, o varietate foarte mare de bauturi, servicii de calitate, un decor impresionant si numeroase alte detalii ce vor face din orice eveniment un succes.

Organizam orice fel de eveniment, mare sau mic, privat sau corporate, dar cel mai important, va oferim cele mai inalte standarde de profesionalism si promisiunea ca vom transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta memorabila.

Galerie Foto


 


Profile Sociale


Info Contact

Agentie: Muzica Pentru Evenimente

Tel.: 0722 283 932

Website: www.muzicapentruevenimente.ro

E-mail: contact@muzicapentruevenimente.ro


Solicita disponibilitate