menu Home chevron_right
NoutatiVideo

Alege formatia de nunta (colaj video)

NewMPE | 6 iulie 2022
Alege formatia de nunta

Cel mai frumos eveniment din viața ta se construiește detaliu după detaliu, cu fiecare decizie. Rochia, costumul mirelui, mărturiile, meniul și muzica pe care veți dansa – toate sunt importante pentru evenimentul perfect. E timpul să îți prezentăm selecția noastră de formații de nuntă, pentru ca tu să iei cea mai bună decizie și să te bucuri la maximum de cea mai frumoasă zi.

Agenția Muzica Pentru Evenimente are în portofoliu artiști și trupe de cover-uri cu repertorii și stiluri extrem de diverse, adaptate la specificul fiecărui eveniment (nuntă, botez, petrecere corporate, concerte în aer liber sau de club). Lucrăm doar cu muzicieni profesioniști, cu experiență și charismă, care iubesc ceea ce fac și pun pasiune în fiecare eveniment.

Pentru a-i cunoaște mai bine, ți-am pregătit un colaj video cu muzică live de la evenimentele unde artiștii noștri au strălucit:

În materialul video îi vei descoperi pe Mihai Napu Band, formația principală cu care colaborăm și ai cărei soliști, Mihai Napu și Neylini, sunt cunoscuți pentru single-urile lansate solo, concertele de succes, dar și armonia perfectă dintre vocile și atmosfera magică și dinamică pe care o creează la orice eveniment.

Neylini este prezentă în portofoliul nostru și ca solistă, având un repertoriu care include hit-urile ei („Muleina”, „Te iubesc”, „Ame”, „Share My Love” etc.), dar și cover-uri antrenante și mereu surprinzătoare.

Nicoleta Band o aduce în prim-plan pe frumoasa solistă Nicoleta (participantă la X Factor), alături de instrumentiștii ei. Cântăreața are în repertoriu peste 150 de cover-uri românești și internaționale, în stiluri de la pop la dance și chiar folclor și muzică lăutărească.

Formația The M’s se bazează pe talentul inegalabil al Anei Maria Roșu, o solistă cu o experiență vastă (al cărei timbru a impresionat toți jurații de la Vocea României), și energia lui Mișu Constantinescu. Împreună, ei dau culoare oricărui eveniment, cu cover-uri bine alese și o interacțiune foarte frumoasă cu publicul.

Adi Band

Adi Band îl are ca solist pe renumitul compozitor Adi Cristescu, care s-a făcut cunoscut prin colaborările cu Andra, Elena Gheorghe, Connect-R, Neylini, Marcel Pavel, Anda Adam, DJ Sava și mulți alții, dar și datorită timbrului său cald și prezenței scenice. Împreună cu instrumentiștii săi, Adi este pregătit să ducă evenimentul tău la următorul nivel și să îl transforme într-o amintire cu muzică de neuitat.

Programele de muzică populară și de petrecere nu lipsesc nici ele din oferta noastră, fiind interpretate de soliști de primă mână, cu repertorii adaptate pentru fiecare regiune a țării. De asemenea, îți putem oferi momente muzicale surpriză, cu artiști precum Doina Spătaru (saxofon), Lavinia Săteanu (vioară) și nu numai.

Written by NewMPE

Comentarii

Momentan, nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.