Contact : 0722 283 932

Solista Ana Maria Rosu, premiata la un festival prestigios

Home  >>  Noutati  >>  Solista Ana Maria Rosu, premiata la un festival prestigios

   Noutati   noiembrie 12, 2017

Este o zi plină de bucurie la agenția noastră de evenimente: tocmai am aflat că solista Ana Maria Roșu, cu care colaborăm adesea, a câștigat trofeul Festivalului „Florentin Delmar”. Frumoasa artistă, originară din Roman, a cucerit deopotrivă publicul și juriul, condus de Horia Moculescu, și și-a adăugat o nouă realizare în CV-ul artistic deja bogat.

Despre Ana Maria Roșu

Cântăreața și-a început cariera la 12 ani, prima sa apariție pe scenă fiind într-un spectacol organizat de zilele orașului, pe vremea când locuia în Germania alături de familia ei. Au urmat participări de succes la festivaluri internaționale și naționale, dintre care amintim Festivalul Internațional de Muzică “George Grigoriu”, Festivalul Internațional “Dan Spătaru” și Festivalul Național de Muzică “Vasile Veselovski”.

În 2016, Ana Maria a participat la “Vocea României”, unde calitățile ei vocale excepționale au făcut senzație. A intrat în echipa lui Marius Moga și a avut un parcurs frumos în emisiune, colaborând ulterior cu un alt jurat, și anume Loredana Groza, pentru spectacolul acesteia, “Imaginarium”.

În prezent este solista trupei The M’s, un duo muzical axat pe cover-uri și evenimente reușite. Alături îi este Mișu Constantinescu (ex-Bosquito și Bandidos), iar împreună au avut deja numeroase apariții live de succes la nunți, botezuri, evenimente corporate și petreceri private, iar colaborarea lor cu MuzicaPentruEvenimente.ro este de asemenea una foarte frumoasă.

Totodată, Ana Maria este studentă la Universitatea Națională de Muzică din București.

Shares