menu Home chevron_right
The M's

Biografie


Trupa Nunta The M’s – Din pasiune pentru muzica!

Trupa Cover The M’s – repertoriu ce include genuri muzicale multiple si un playlist impresionant care pot asigura o atmosfera de vis atat pentru diverse evenimente private cat si pentru nunta ta de vis.

Atmosfera placuta si distractia pe ringul de dans reprezinta prioritatea noastra si, din acest punct de vedere, am decis sa asiguram reprize muzicale pana la finalul evenimentului.

MIRUNA

Solista trupei a inceput sa cante la varsta de 6 ani, in momentul in care mama sa a decis sa o inscrie la Scoala de Muzica „Nicolae N. Tonitza”. Aici a urmat cursuri timp de 8 ani si a invatat sa cante la pian.

A urmat o perioada plina de festivaluri si concursuri de muzica in care a acumulat multa experienta si a obtinut numeroase premii.

In clasa a 5-a a inceput cursurile de canto la scoala „Soul Music Art”, iar sub indrumarea profesorului sau, a participat la show-urile televizate „Romanii au talent”, obtinand 3 de DA si „X Factor”, unde s-a calificat pana in ultima etapa a Bootcamp-ului.

Trupa Cover Bucuresti 2020 - 2021 - 2022

A continuat sa cante, sa sustina diferite concerte, in orasul natal, Barlad, dar si peste tot in țara. A obtinut Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania in cadrul Festivalului International „George Grigoriu” si a urmat participarea la Festivalului National „Flori de mai”, unde a reusit performanta de a castiga Trofeul Festivalului.

La 17 ani s-a mutat definitiv la Bucuresti, moment in care a inceput colaborarea cu Radu Bolfea (trupa Play&Win) si Marcel Prodan, producatorii piesei mele „Run for you” cu care s-a inscris ulterior la Eurovision. Aici a ajuns pana in etapa semifinalelor, unde s-a clasat pe locul 5 din 12.

La 19 ani, s-a inscris in cadrul show-ului de pe PROTV, „Canta acum cu mine”, unde a reusit un rezultat onorabil, 71 de scaune ridicate. A continuat sa frecventeze studiourile de muzica, sa colaboreze cu artisti din domeniu, a fost vocea feminina a trupei „Energy Band”, care s-a destramat intre timp si a concertat impreuna cu Adi Cristescu Band.

In prezent, Miruna este studenta la Universitatea de Muzica Bucuresti si a inceput un drum frumos alaturi de o noua echipa, o echipa dotata cu oameni perseverenti si entuziasti, si anume trupa cover THE M’s.

COSMIN VIERIU

Cosmin Vieriu este un tânăr interpret și instrumentist participant la ”Vocea României” sezonul 2017 și reprezentant al României la YouthVision Azerbaidjan 2018.

Pe langa activitatea solo, a fost solist al trupei Les Ex, Nivelu`4 si partener al trupei The M`s din 2016.

Trupa Cover The M's

Cosmin abordează genurile pop, alternative, indie, blues și poate realiza la cerere momente acustice chitară/voce de tip folk/pop, momente unice pentru orice formatie nunta.

A studiat canto, teorie muzicală, pian, chitară și este un interpret activ cu experiență, participând la diverse festivaluri pe scenele naționale, dar și internațional din anul 2010 până în prezent.

MIȘU CONSTANTINESCU

Locul nașterii: Brasov | Data nașterii: 21 octombrie

Mișu Constantinescu are o bogată experienţă de scenă şi de studio.

Născut în Brașov din familie cu inclinaţii muzicale, tatăl şi bunicul fiind ambii muzicieni, Mișu descoperă de mic pasiunea pentru muzică şi este îndrumat să facă începând cu vârsta de 8 ani cursurile de vioară și apoi, la 15 ani, pe cele de pian clasic și modern la Școala Populară de Artă din Brașov.

Imediat după liceu îşi începe activitatea muzicală într-o formaţie dance locală, apoi intră să lucreze în studioul de înregistrări “Gaudeamus”. Acolo îi întâlneşte pe băieţii din trupa Conexiuni, întâlnire care va duce apoi la cooptarea în formaţia Bosquito în martie 2000. Trupa pleacă în Bucureşti în luna aprilie pentru înregistrarea primului material discografic, la casa de discuri MediaPro Music.

Lansează împreună 4 albume: Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003) și Fărâme din soare (2004), albume care conţin toate hiturile trupei precum “Două mâini”, “Pepita” sau “Bosquito”.

Trupa cover The M's 2020-2021-2022

Rămâne în trupă până în aprilie 2005 când aceasta pleacă în SUA. După revenirea din SUA, Bosquito se destramă, însă alături de o parte din foştii colegi face parte din mai multe proiecte muzicale, printre care Sfera, cu solistul Tică Alexe şi Biroul Executiv – trupa de acompaniament a lui Victor Socaciu. Începând din 2007 înfiinţează trupa Bandidos alături de aceeaşi colegi, cu care are o activitate constanta până în 2016. În tot acest timp colaborează individual ca acompaniator al lui Victor Socaciu şi Vasile Şeicaru.

De asemenea, experienţa de studio devine un factor important, începând cu anul 2007 devenind inginer de sunet pe un număr tot mai mare de albume sau producţii single, inclusiv campanii de publicitate. De menționat: albumele trupei Bandidos, albumele lui Victor Socaciu începând cu 2005 si Vasile Șeicaru începând cu 2013, campania margarina Rama s.a.m.d.

În vara 2015 înfiinţează trupa The M’s care debutează în noiembrie 2015 pe piaţa de spectacole, petreceri corporate şi evenimente private şi are un succes imediat.

Video


Galerie Foto


The M's The M's The M's The M's


Profile Sociale


Info Contact

Agentie: Muzica Pentru Evenimente

Tel.: 0722 283 932

Website: www.muzicapentruevenimente.ro

E-mail: contact@muzicapentruevenimente.ro


Solicita disponibilitate