Contact : 0722 283 932

Nicoleta Oancea, noul single „Un Minut”

Home  >>  Noutati  >>  Nicoleta Oancea, noul single „Un Minut”

   Noutati   martie 28, 2019

Lansarea noului single „Un minut” impresioneaza ascultatorii atat prin vocea ei calda si patrunzatoare cat si prin mesajul transmis. Este vorba despre o iubire pierduta si dorinta aprinsa de a mai petrece macar un minut in compania partenerului. Nicoleta Oancea traieste prin muzica, chiar daca nu mosteneste acest dar de la parinti, ea s-a facut remarcata pe piata muzicala inca de la varsta adolescentei.

Despre Nicoleta Oancea

A participat la emisiunea „X Factor” in 2015 si la „Vocea Romanaiei” in 2018 cand a fermecat juriul si publicul cu vocea ei pura si delicata. Ea transmite o sensibilitate aparte si reuseste sa ajunga foarte usor la sufletele celor care o asculta. Prin interpretarea noului ei single „Un minut” ea ajunge foarte bine la sunetele inalte si acute si ofera o prestatie remarcabila. Mai mult decat atat atinge punctul sensibil al multor cupluri care se confrunta cu aceeasi problema si vine cumva in sprijinul lor, incurajandu-i sa nu renunte la iubire orice ar fi.

Pentru Nicoleta Oancea muzica reprezinta o arta care ii pune in evidenta toate calitatile artistice, reflectand latura ei cea mai frumoasa. Cu pasiune si daruire dar si foarte multa munca aduce mereu ceva nou publicului, pregatindu-i tot felul de surprize. Asa este si in cazul melodiei „Un minut” care se remarca printr-o eleganta specifica vocii dar si un plus de rafinament.

De asemenea, videoclipul deosebit de expresiv incanta inca de la primul contact vizual si transpune ascultatorii in scena actiunii, simtind astfel aceleasi sentimente ca si cantareata care interpreteaza melodia. Prestatia lui Nicoleta Oancea incanta prin gesturile ei dar si felul in care simte fiecare nota muzicala. Ea aduce o reala desfatare sufletului si o armonie interioara, transmitand astfel gandurile ei cele mai profunde.

Pe Nicoleta Oancea o puteti asculta chiar la propriul dvs. eveniment, ea fiind solista formatiei Nicoleta Band, una din formatiile nunta din cadrul agentiei Muzica pentru Evenimente.

Shares