menu Home chevron_right
Noutati

Neylini – solista pentru evenimente de neuitat

NewMPE | 6 iulie 2022
Neylini - solista pentru evenimente de neuitat

Cauți o solistă care să ridice atmosfera la evenimentul tău, să cânte cover-uri românești și internaționale, dar să aibă și un repertoriu propriu alcătuit din hituri și piese super-dinamice? Neylini este alegerea ideală! În articolul de astăzi, te invităm să o cunoști mai bine pe îndrăgita cântăreață cu o carieră de succes și o colaborare foarte frumoasă cu Mihai Napu Band.

Neylini s-a născut pe 13 iunie 1983 în Giurgiu, iar numele ei real este Liliana Nae. A iubit muzică încă de mică, iar adolescența și-a petrecut-o studiind și fructificându-și talentul nativ. A absolvit Școala Populară de Artă din București, secția canto muzică ușoară, cu nota 10, și a fost membră a clubului „Mihaela Runceanu”.

Debutul oficial al lui Neylini în showbiz-ul românesc l-a constituit lansarea piesei „Cu mine nu ține” (feat. Matteo), compusă de Marius Moga în 2007. Stilul fresh și nonconformist al lui Neylini, calitatea interpretării și un videoclip plin de culoare au atras încă de atunci atenția publicului și a jurnaliștilor asupra tinerei soliste.

Marea afirmare a lui Neylini a venit în 2009, o dată cu piesa „Muleina”, compusă de Adi Cristescu. Sinteza perfectă dintre versurile în engleză și greacă, un sound exotic și ritmuri moderne, „Muleina” a devenit cea mai difuzată piesă a anului și a transformat-o pe Neylini într-o vedetă adorată de publicul autohton și de cel de peste hotare. Artista a semnat și un contract cu casa de discuri Mediapro Music în aceeași perioadă.

Cariera ei a continuat armonios, cu piese precum „Play Me”, „Ame”, „Ninja Boy”, „Share My Love” (produsă de Deepside Deejays) și „Dayla”, precum și cu numeroase concerte în țară și în străinătate.

În 2013, solista a lansat un nou mega-hit: piesa „Te iubesc”, înregistrată alături de Muneer, care face furori la evenimente și în ziua de azi.

Aparițiile la emisiuni, numărul impresionant de concerte și pasiunea cu care cântă de fiecare dată au ajutat-o pe Neylini să devină un artist foarte cerut și la evenimente. Cântăreața are atât programul ei solo, care conține cover-uri și propriile hituri, dar și o colaborare de durată cu Mihai Napu Band, formulă în care vocea ei puternică și expresivă se împletește perfect cu timbrul de blues-rock al lui Mihai Napu.

Neylini aduce muzică bună și distracție la orice eveniment, iar ținutele ei de scenă uimesc mereu. Pe lângă o interpretare live de excepție de fiecare dată, artista transmite o stare de bine și face evident faptul că, pentru ea, concertele și evenimentele private nu vor deveni vreodată o rutină, ci o șansă de-a transmite muzica impecabil și a crea amintiri unice pentru cei din public.

Dacă îți dorești să o inviți pe Neylini la un eveniment, fie solo sau alături de Mihai Napu Band, ne poti contacta la 0722 283 932 sau folosind formularul de aici.

Written by NewMPE

Comentarii

Momentan, nu exista comentarii.

Comentariile sunt inchise.