Contact : 0722 283 932

Neylini pe iahtul din „Fructul oprit”

Home  >>  Noutati  >>  Neylini pe iahtul din „Fructul oprit”

   Noutati   martie 21, 2019
De curand, am descoperit ca indragita artista Neylini, a realizat o sedinta foto inspirata, intr-o locatie cu adevarat speciala din Snagov. Uimitor insa, dar adevarat, este aceeasi locatie unde in prezent se filmeaza binecunoscutul serial „Fructul Oprit”. Protagoniştii acestuia, Michaela Prosan (Sonia) şi Petru Păun (Alex), s-au bucurat de peisajul inedit realizand nenumărate scene de dragoste.

Mic istoric al yahtului

Iahtul ce i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu, a fost locul unde Neylini a filmat videoclipul melodiei, “Te iubesc”, in urma cu 6 ani. Acest iaht a adus un plus de rafinament sedintei foto, fiind o locatie eleganta, demna pentru astfel de evenimente. Dat fiind faptul ca era vorba despre un nou single care a devenit un hit in scurt timp, acel videoclip trebuia evidentiat intr-un mod cu totul aparte. Artista a facut o sedinta foto inegalabila care si-a pus amprenta in mod pozitiv asupra prestatiei sale de exceptie.
Iahtul ales de Neylini nu este altul decat acelasi in care a avut loc si nunta renumitului om de afaceri Irinel Columbeanu cu Monica Gabor. Drept dovada este locatia perfecta pentru evenimente memorabile care aduc un plus de noutate si un aer proaspat de fiecare data.
Lacul Snagov este unul dintre cele mai frumoase lacuri naturale din Romania, fiind o atractie pitoreasca care reprezinta decorul cel mai potrivit pentru fotografii expresive dar si sedinte foto remarcabile. Numele acestui iaht este „Leader”, un vas demn de o personalitate impunatoare cum a fost si Nicolae Ceausescu, insa, chiar si dupa moartea acestuia, el a continuat sa fie gazda unor lideri in domeniul afacerilor sau pe piata muzicala.

Despre Neylini

Neylini a fost prima artista care a integrat refrene exotice in melodii dance. Astfel, si-a castigat un renume demn de apreciat la scurt timp de cand s-a facut cunoscuta cu piesa “Muleina”. Pasiunea ei pentru muzica si vocea sa impecabila a ajutat-o sa ajunga rapid in topul preferintelor ascultatorilor si sa se bucure de succes, la nivel global.

Astazi, Neylini se bucura de colaborarea cu binecunoscuta trupa de cover-uri, Mihai Napu Band, ce se afla in topul celor mai bune formatii din Romania.

neylini pe yahtul din fructul oprit
Rulează videoul
Shares