Contact : 0722 283 932

Cvartet Anima

Home  >>  Cvartet Anima

Despre Cvartet Anima

Cvartet Anima duce acest momentul de primire al invitatilor intr-o alta zona. Fie ca este vorba despre o receptie, o masa festiva, o nunta, sau o petrecere privata, dialogul intre coarde creaza o ambianta perfecta pentru ca evenimentul sa aiba un start de neuitat. Nascut dintr-o sincera prietenie si cu o vasta experienta concertistica, Anima Cvartet isi propune o comunicare directa si transparenta cu invitatii si va ofera un repertoriu bogat si variat. Ele abordeaza genuri muzicale ca: muzica clasica, muzica ambientala, café-concert, muzica de film, cover-uri, evergreen-uri, ragtime dance-uri, muzica de petrecere, piese prelucrate din folclor. Pentru desavarsirea imaginii evenimentului dvs. fetele va propun o diversitate de tinute elegante de seara.

Pentru sarbatoarea Craciunului, Cvartet Anima va sta la dispozitie cu un repertoriu complet de colinde românesti si internationale. Astfel momentele vor fi impodobite cu muzica si spirit in cadrul petrecerilor corporate si private de sfârsit de an.

Anima Cvartet va transforma evenimentul cel mai important din viata dumneavoastra intr-o experienta inedita si de neuitat.

Rezerva pentru evenimentul tau!


Shares