Contact : 0722 283 932

Tendinte nunta: Culorile anului 2018

Home  >>  Noutati  >>  Tendinte nunta: Culorile anului 2018

   Noutati   martie 7, 2018

Interacțiunea noastră cu viitoare mirese și femei cu stil ne inspiră să scriem aceste articole, care sperăm că îți vor fi de folos în organizarea nunții. Din cele mai recente discuții cu doamne și domnișoare care se pregătesc pentru ziua cea mare, am observat că o temă intens dezbătută sunt culorile pentru nuntă.

Culoarea nunții este acea nuanță specială care va predomina în decorul sălii, aranjamentele florale, buchetul miresei, mărturii, invitații și în toate micile detalii personalizabile ale evenimentului.

Noi ne sfătuim mereu miresele să aleagă cu inima și să meargă pe culorile care exprimă ceva pentru ele, culorile lor preferate sau cele care se leagă cumva de povestea lor de iubire – dar e adevărat și că majoritatea femeilor își doresc ca paleta de culori de la nunta lor să fie în acord cu tendințele.

Așadar, ți-am pregătit un sumar al tendințelor în materie de culori de nuntă pentru 2018, inspirat de cele mai mari agenții de nuntă la nivel mondial și de către paleta oficială pentru anul în curs oferită de Pantone.

Culoarea anului 2018 este, fără îndoială, MOVUL, mai precis nuanța ULTRA VIOLET. Se potrivește de minune atât pentru nunțile de primăvară, ducând cu gândul la culorile florilor, dar și cu romantismul toamnei. Este un contrast superb față de alb și ivory, iar orice makeup artist îți va putea spune cu mâna pe inimă că un machiaj cu accente de mov va străluci în ziua nunții.

 

VERDURE este cea de-a doua paletă de culori care a cucerit miresele anul acesta. Este, în fapt, o combinație dintre verde-țelină, mov și albastru, reprezentând din plin frumusețea naturii.

 

Galbenul PLAYFUL va da culoare nunții tale, la propriu! Ideal pentru miresele cu o atitudine fresh, care își doresc o nuntă cu accente ieșite din tipare.

 

Rozul pudrat DISCRETION – e un fel de Rose Gold pe care l-ar purta și Kate Middleton. Nobilă și romantică, această nuanță va spune despre tine că ești o femeie elegantă, atentă la detalii și cu gusturi fine.

 

Roșul vintage INTRICACY nu va înceta niciodată să fie la modă. În aranjamentele florale, papionul mirelui, în aranjamentele de pe mașină sau pe buzele miresei, va fi mereu o nuanță de impact, care sugerează pasiune și eleganță.

 

Bineînțeles, îți poți folosi creativitatea la maximum pentru a combina aceste nuanțe – și a adăuga în acest mix orice pată de culoare te inspiră.

 

Dacă ai nevoie de ajutor în organizarea nunții sau doar de câteva sugestii venite din experiență și pasiune pentru acest domeniu, ne poți contacta aici.

Shares