Contact : 0722 283 932

Tavi Colen Band & Emma de la Zu

Home  >>  Tavi Colen Band & Emma de la Zu

Despre Tavi Colen Band

Artistul Tavi Colen si-a format grupul muzical Tavi Colen Band. Repertoriul trupei cuprinde mai multe genuri muzicale precum: muzica de petrecere, cover-uri romanesti si internationale si nu in ultimul rand, binecunoscutele slagare compuse de artist. Scena este perfect completata de frumoasa artista Emma de la Radio Zu, pe care o auzim in fiecare dimineata alaturi de Buzdu si Morar. Astfel, Emma, cu experienta de radio pe care o detine, aduce energie eveniemntului ca MC, cat si cu prestatia sa muzicala. Melodiile vedetei alaturi de bandul lui Tavi sunt ,,cireasa de pe tort” a evenimentului.

In 1996, Tavi impreuna cu Alin Oprea pun bazele formatiei Talisman. Ei participa la festivalul de Folk ,,Om bun“ unde castiga marele premiu.

In scurt timp, artistii lanseaza albumul ,,Atat de singur” ce se transforma in “Disc de Platina” fiind vandut in peste 1 milion de exemplare. A urmat albumul ,,Pentru ea”, album cu mai multe Hit-uri care se transforma si acesta in Disc de Platina. De remarcat este faptul ca in totalitate, numarul exemplarelor vandute depasesc 5 milioane.

In aceasta perioada, Tavi Colen colaboreaza si cu trupa Phoenix cu care a sustinut concerte in Germania, Olanda, Franta, America si toata Romania. Alaturi de Talisman, Tavi a participat la festivaluri precum: Cerbul de Aur, Mamaia, Eurovision si nu in ultimul rand la deschiderea concertelor – Scorpions si Michael Bolton.
Viata de scena a artistului numara peste 2000 de concerte in tara si strainatate

Rezerva pentru evenimentul tau!


Video Tavi Colen band si Emma de la Zu

Shares