Contact : 0722 283 932

Servicii

Home  >>  Servicii

Sunet

Servicii sunet

Un aspect important pentru evenimentul tau este sonorizarea. Calitatea sunetului trebuie sa fie la cel mai inalt nivel pentru ca invitatii tai sa se distreze pe ringul de dans, iar cei de la mese sa poata socializa intr-un ambient placut. Noi oferim aceste detalii deoarece avem o echipa de profesionisti cu aparatura de ultima ora. Sonorizarea trebuie aleasa in functie de locatia si formatia aleasa pentru nunta sau petrecerea ta. Experienţa acumulată în peste 10 ani de evenimente, calitatea echipamentelor şi grija pentru detalii ne claseaza pe in fruntea clasamentului de organizare a evenimentelor. O parte din brandurile de sonorizare folosite de noi sunt:
PA system: L- Acoustic, Nexus, Db, Dynacord
Mixere: Allen & Heath, Yamaha, Behringer etc.


Lumini si scena

Servicii lumini si scena

Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau petreceri corporate, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, astazi s-a evoluat catre utilizarea de lumini arhitecturale si lumini de scena ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini asociate cu o scena dedicata formatiei, aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant.


Foto si video

Servicii foto si video

Fotografiile insemana povesti prin imagini. Ele pastreaza amintirile dumneavoastra vii pentru eternitate, indiferent de natura evenimentului: petrecere corporate sau eveniment privat. Nunta este ceva unic, irepetabil, de aceea trebuie tratata cu maxim de responsabilitate. Fotograful de nunta trebuie sa surpinda atat instantanee cat si sa creeze momente de emotie. Fotografia de botez este menita sa surprinda imaginile pe care bebelusul le vede cu ochii insa nu va reusi sa le memoreze. El o va costientiza si se va bucura de ea mai tarziu. Fotografiile de botez constituie o arhiva de imagini care va reda emotia si bucuria momentelor petrecute alaturi de noul-nascut.

In concluzie, tot ce inseamna petrecere, nunta, rochie de mireasa, muzica, dans, atmosfera, show, emotiile se regasesc doar in fotografii si filmare. In timp amintirile devin din ce in ce mai importante

raivataraivata


Hostess

Servicii hostess

Un detaliu destul de important la evenimentul tau este primirea si asezarea invitatilor la mese. Hostessa este domnisoara aceea draguta care va asteapta invitatii la intrare cu zambetul pe buze si intr-o maniera profesionista si simpatica va conduce oaspetii spre masa la care au fost repartizati. Beneficiind de acest serviciu dumneavoastra sau parintii nu veti mai pierde o ora sau poate mai mult din prima parte a petrecerii pentru a conduce invitatii la locurile lor.

Hostesele fiind persoane profesioniste special pregatite pentru acest job, ele pot rezolva eventualele situatii care pot sa apara pe parcurs. In plus, ele vor pastra legatura cu event planner-ul vostru si cu cei responsabili de la restaurant fara ca voi sa pierdeti momente importante din frumosul dumneavoastra eveniment.

Shares