Contact : 0722 283 932

Oferta foto video nunta 2018

Home  >>  Noutati  >>  Oferta foto video nunta 2018

   Noutati   ianuarie 8, 2018

Printre primele lucruri pe care dorești să le alegi pentru nunta ta se numără pachetul foto și video. Fotograful și cameramanul pentru care optezi contează enorm, deoarece de ei vor depinde strălucirea amintirilor tale și bucuria pe care o vei simți peste ani, revăzând fotografiile și video-ul împreună cu soțul / soția ta.

În diversitatea enormă de oferte de pe Internet, este greu să îți dai seama ce este bun și ce nu, cum vor arăta anumite idei de ședințe foto aplicate la orașul tău / rochia ta / look-ul vostru / circumstanțele nunții tale. De aceea este foarte important să alegi cu inima, dar și rațional.

Nunta la Sinaia – Cota 2000. Foto: Andrei Grigore

Din experiența noastră de organizări evenimente și colaborări cu fotografi și cameramani, îți putem da câteva sugestii pentru alegerea lor:

  • Înainte de-a lua o decizie, cere să vezi un eveniment complet (fotografii și/sau video) realizat de băieți; nu doar selecția inițială prezentată de ei. Fii atent/ă la pozele out-of-focus (blurate, în ceață), cadrele video care se mișcă prea repede, intensitatea culorilor și lumina
  • Nu contează numărul, contează CALITATEA: dacă ai mulți cameramani la nuntă, spre exemplu, nu înseamnă că filmarea va fi mai reușită – ci doar că va fi din mai multe unghiuri. Alege o echipă al cărui produs finit să ți se pară reușit și calitativ, nu îți lua 2-3 cameramani și tot atâția fotografi doar pentru că „dă bine”
  • De câte fotografii ai nevoie, cu adevărat? Unii fotografi se vor lăuda că îți predau 1000-2000 de imagini, însă multe vor fi mișcate, din poziții deloc flatante pentru tine și nuntașii tăi sau pur și simplu inutile. Mergi pe mâna unui fotograf care îți va oferi toate cadrele REUȘITE de la eveniment, editate – în cazul fotografilor profesioniști, niciodată nu vor fi mai puțin de 400-500 de imagini, dar toate frumoase.
  • Fii deschis/ă și comunică cu echipa foto-video: atât la întâlnirea pentru semnarea contractului, cât și în timpul evenimentului, spune-le cameramanului și fotografului ce îți dorești exact, cum ți-ar plăcea să fie imaginile, care sunt acele rude / persoane importante pe care trebuie să pună accent. În afară de socrii și domnișoare, cavaleri de onoare etc. care au cocarde și însemne specifice, fotograful nu are de unde să știe care este mătușa aceea specială care l-a crescut pe mire în vacanțe 🙂 Așadar, trebuie să i-o prezinți și să îi ceri să fie atent la ea.
  • Nu căuta pachetul foto-video cel mai ieftin, deoarece calitatea ar putea lăsa de dorit. Vorbește cu prietenele / prietenii tăi care s-au căsătorit deja, cere recomandări, citește despre echipele respective pe Internet și ia-ți timp să te întâlnești personal cu 2-3 fotografi / cameramani. O singură dată în viață te căsătorești, iar aceste amintiri sunt pentru totdeauna – prețuiește-le și încredințează-le pe mână unor profesioniști, care le vor trata cu grijă, respect și atenție și îți vor oferi cel mai frumos rezultat.

Recomandarea agenției Muzica Pentru Evenimente este Andrei Grigore, un fotograf foarte talentat din București, cunoscut pentru faptul că pune maximum de atenție, pasiune și seriozitate în fiecare eveniment pe care îl surprinde.

Împreună cu Marian, colegul său pe video (de profesie regizor), este responsabil pentru nenumărate amintiri frumoase de la nunți și botezuri din București, Brașov, Sinaia, Slatina, Târgoviște, Buzău și multe alte orașe din țară.

Sonia Trifan înainte de nuntă, fotografiată de Andrei Grigore

Andrei Grigore a devenit cunoscut ca fotograf oficial al evenimentelor WeDine, pop-up dinners selecte unde Chefi de top gătesc în locații neconvenționale. Este fotograf fashion pentru brand-uri precum Consiglieri (unde vei găsi costume de mire senzaționale) și Botta (specializați și pe pantofi de mireasă), a lucrat și cu Revista Teo și cu numeroase vedete (Sonia Trifan, Roxana Nemeș, Florin Ristei / trupa Freestay, Bijou, Mihai Napu Band, NAVI, Lav Ștefan – Vocea României etc.).

Andrei Grigore – fotograf de evenimente reușite
contact@megaaremere.ro
0740 976 160
Portofoliu complet: www.megaaremere.ro

Nu uita să menționezi că ai citit despre activitatea lui pe MuzicaPentruEvenimente.ro

Shares