Contact : 0722 283 932

Muzica nunta din toate genurile. Da, se poate!

Home  >>  Noutati  >>  Muzica nunta din toate genurile. Da, se poate!

   Noutati   octombrie 15, 2017

De cele mai multe ori  când o formație intră în contact cu o pereche de viitori miri, li se pune întrebarea „Dar cântați din toate genurile muzicale, nu-i așa?”. Este firesc ca tinerii însurăței să își dorească nu numai o super-atmosferă pentru ei, nașii și prietenii lor, dar și să satisfacă o paletă cât mai largă de gusturi – ale părinților, rudelor și vechilor prieteni de familie.

Este o lege nescrisă că toată lumea trebuie să se simtă bine la nuntă și fiecare familie trebuie să aibă cel puțin un moment de neuitat în care să-și dorească să iasă la dans. Întrebarea este, însă, cum poate o singură formație să ofere un repertoriu atât de complet și totodată repetat și însușit până la perfecțiune.

Pentru Mihai Napu Band, formația de nunți și evenimente cu care lucrăm cel mai adesea, secretele pentru o nuntă perfectă sunt: diversitatea, experiența și colaboratorii de excepție.

Diversitatea vocilor și a repertoriului

Trupa are doi soliști principali (Mihai Napu și Neylini), fiecare cu o personalitate foarte diferită, voci extraordinare și un repertoriu bogat. Ambii au în spate foarte mulți ani de experiență pe scene mari și la evenimente, iar vocile lor se completează perfect.

Neylini și Mihai Napu

Neylini și Mihai Napu

Faptul că există o voce feminină și una masculină în trupă le permite o flexibilitate și mai mare în alegerea pieselor, iar pasiunea lor pentru muzica grecească și cea R’n’B (în cazul lui Neylini) și genurile folk și blues (Mihai Napu) asigură o doză de originalitate și prospețime fiecărui eveniment.

Alături de instrumentiștii lor, Mihai Napu și Neylini oferă un repertoriu mereu surprinzător de cover-uri românești și internaționale, atât foarte actuale, cât și evergreen-uri. Pe partea de backing vocals (voci adiționale) li se alătură Răzvan, care asigură armonii rafinate și completează sound-ul live al trupei.

Experiența

Soliștii și instrumentiștii din Mihai Napu Band au pierdut deja șirul anilor pe care i-au dedicat muzicii, iar experiența lor își spune cuvânt în crearea coloanei sonore pentru fiecare eveniment reușit. Au la activ sute de nunți, botezuri și evenimente corporate – și chiar mai multe concerte în aer liber și săli de spectacol din București și din țară.

Mihai Napu

Mihai Napu și o pereche de miri fericiți

Au talentul de-a „simți” publicul și de a-și adapta repertoriul la fața locului, în funcție de starea pe care o percep de pe ringul de dans. În plus, pentru nunți se sfătuiesc mereu cu mirele și mireasa și aleg împreună câteva piese semnificative pentru povestea lor de dragoste, pentru ca dansul mirilor și momentele-cheie ale serii să fie perfecte și pline de emoție.

Cum rămâne cu muzica populară?

Nici chiar cei mai buni soliști nu au pretenția că le știu pe toate și, când vine vorba despre repertoriul de muzică tradițională, intră în scenă colaboratorii de excepție ai Mihai Napu Band. Elena Zambilă, Gabi Trăistaru, Maria Constantin, Petruț, Elena Popescu și Elena Teodorescu sunt soliștii la care formația apelează pentru seturi de muzică populară și/sau de petrecere pline de energie, nostalgie și înaltă calitate muzicală.

elena teodorescu

Elena Teodorescu

Pentru a asigura o diversitate și mai mare a repertoriului, colaboratorii MuzicaPentruEvenimente.ro au fost aleși și din zona de muzica ușoară: Raluca, Michael Ilie, June Anda și Camelia Marinescu se numără printre artiștii cu voci extraordinare care fac adesea atmosferă împreună cu Mihai Napu Band la evenimente.

Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre artiștii cu care colaborăm, vă invităm să dați click aici.

Alături de artiștii noștri, o nuntă organizată de MuzicaPentruEvenimente.ro poate fi o nuntă cu toate genurile muzicale, combinate armonios pentru a îndeplini dorințele invitaților și a păstra calitatea la cele mai înalte cote.

Shares