Contact : 0722 283 932

Mihai Napu Band

Home  >>  Mihai Napu Band

Despre Mihai Napu Band

Mihai Napu Band este o formatie specializata pe evenimente private, nunti, botezuri, petreceri corporate si concerte in aer liber. Trupa este formata din muzicieni cu experienta, care pun maximum de pasiune si emotie pe scena fiecarui eveniment.

Repertoriul trupei include toate genurile de muzica necesare pentru o petrecere reusita la care sa se simta bine toti invitatii, indiferent de preferintele lor muzicale: evergreen-uri disco, dance, rock’n’roll, pop-rock, reggae, latino, slagsre romanesti, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica balcanica, muzica populara romaneasca, muzica traditionala greceasca, etc.

Video Mihai Napu Band

Mihai Napu, este un iubitor de muzica folk, dar si un artist al muzicii pop-rock, numit de lumea artistica, Joe Cocker de România. Avand un repertoriu complex potrivit pentru nunta si orice alt gen eveniment, solistul alaturi de formatia sa, ridica publicul in picioare transmitandu-le emotie, bucurie si energie. Alaturi de Mihai Napu Band cântecele vor devenii coloana sonoră ideală pentru amintirile dumneavoastră și ale celor dragi!

Rezerva pentru evenimentul tau!


[recaptcha]

Foto Mihai Napu Band

Shares