Contact : 0722 283 932

Magie de Sarbatori: concerte Mihai Napu Band

Home  >>  Noutati  >>  Magie de Sarbatori: concerte Mihai Napu Band

   Noutati   ianuarie 3, 2018

Mihai Napu Band, principala trupă cu care agenția noastră colaborează pentru evenimente, s-a bucurat de un final de an spectaculos. Formația a susținut concerte de Crăciun la Entourage Club (Roșiuorii de Vede) și Hanu Ancuței, iar Revelionul i-a prins tot pe scenă, la Regal Ballroom din București.

Mihai Napu, Neylini și colegii lor au încheiat astfel în cel mai frumos mod un an plin de evenimente reușite și realizări pe plan muzical. 2017 a fost anul în care au avut agenda plină de nunți, botezuri și petreceri corporate; și-au lansat un nou single de dragoste, intitulat „Ciudat”, și au cântat pentru diaspora românească și înalți oficiali la Ambasada României de la Moscova.

În spiritul Sărbătorilor, formația a lansat și un cover de Crăciun, „When a child is born”, care a încălzit inimile ascultătorilor de Crăciun.

Urmează un an frumos și la fel de plin pentru Mihai Napu Band, iar noi ne vom bucura să îi vedem creând o atmosferă de neuitat la evenimentele dumneavoastră din 2018.

Dacă doriți să invitați formația Mihai Napu Band să cânte la o nuntă, botez sau eveniment corporate, ne puteți contacta aici.

Shares