Contact : 0722 283 932

Formatii de nunta: Oferta 2018-2019

Home  >>  Noutati  >>  Formatii de nunta: Oferta 2018-2019

   Noutati   ianuarie 15, 2018

Dacă tocmai ai fost cerută în căsătorie, știm că ești în căutarea celor mai bune servicii pentru ca nunta ta să fie cu adevărat de poveste. Este foarte important ca formația pe care o vei alege pentru nuntă să aibă experiența, răbdarea și deschiderea de a-ți asculta dorințele, a înțelege foarte bine ce vrei și a oferi un show la cele mai înalte standarde.

Agenția Muzica Pentru Evenimente colaborează cu mai multe formații și soliști, pentru a obține cele mai frumoase rezultate și o diversitate a stilurilor muzicale pentru evenimentul tău. Astfel, poți alege o singură trupă sau solist/ă sau poți combina mai multe momente artistice, spre încântarea invitaților tăi.

Mihai Napu

Dă click aici pentru a descoperi mai multe detalii despre formațiile de nuntă cu care colaborăm, printre care se numără Mihai Napu Band, Adi Band, The M’s și Nicoleta Band.

Ana Maria Rosu

Soliștii care fac parte din portofoliul nostru sunt Neylini, Ana Maria Roșu, Raluca, Michael Ilie, June Anda și Camelia Marinescu.

elena teodorescu

Elena Teodorescu

Pentru partea de muzică populară și de petrecere, colaborăm cu artiști îndrăgiți precum Elena Zambilă, Gabi Trăistaru, Maria Constantin, Petruț, Elena Popescu și Elena Teodorescu.

Doina Spătaru

Momentele-surpriză, care ridică atmosfera la fiecare nuntă și rămân în cele mai frumoase amintiri ale invitaților, sunt asigurate de Lavinia Săteanu – Laviolin (vioară), Doina Spătaru (saxofon), Cvartetul Anima și Alyanna Lu.

În plus, putem lua legătura cu orice artist cunoscut din România pe care ți-l dorești la nunta ta și putem obține cea mai bună ofertă pentru evenimentul tău. Trebuie doar să ne contactezi și să ne spui ce îți dorești de la cea mai frumoasă zi din viața ta – iar noi îți vom face visele realitate, cu cea mai bine aleasă coloană sonoră.

Shares