Contact : 0722 283 932

Doina Spataru la nunta ta de pe scena Salii Palatului

Home  >>  Noutati  >>  Doina Spataru la nunta ta de pe scena Salii Palatului

   Noutati,Video   noiembrie 19, 2017

Doina Spătaru, „the Lady with the Sax”, a reușit recent o nouă performanță în carieră: a fost invitată sa cânte alături de Loredana în show-ul acesteia de la Sala Palatului, intitulat „Ador”.

Doina a fost printre instrumentiștii soliști care au împărțit lumina reflectoarelor cu diva, iar momentul cu saxofon live a fost unul extrem de reușit.

Ascensiunea Doinei Spătaru în lumea muzicală este una atent construită și bazată în primul rând pe talent și studiu, iar apoi pe frumusețe și show.

Prestația ei este impecabilă fie că se află în fața a 4.000 de oameni pe o scenă mare, în fața a câteva sute de spectatori într-un club sau a oricărui număr de invitați fericiți la o petrecere de nuntă.

Despre Doina Spătaru

Născută la Chișinău, Doina a început să studieze cobza la doar șase ani. Mai târziu, s-a orientat spre saxofon alto, pian și oboi. Este absolventă de Conservator, la secția Compoziție, Jazz și Muzică Ușoară.

În România, s-a remarcat la concursuri precum X Factor și Vocea României, ajungând să colaboreze pe scene mari cu jurați de la ambele concursuri. Astfel, l-a însoțit și pe Ștefan Bănică Jr. în concerte și a devenit și saxofonista preferată a Loredanei Groza.

Doina Spătaru cântă și vocal, iar la evenimente private și nunți abordează atât un repertoriu inspirat din muzica clasică, potrivit pentru primirea invitaților, cât și unul modern, de club, dance sau house, care îi va scoate garantat pe invitați la dans.

La evenimentele organizate de agenția noastră, recitalurile la saxofon ale Doinei Spătaru sunt mereu momente surpriză reușite, care condimentează atmosfera cu energie, pasiune și rafinament.

Shares