Contact : 0722 283 932

Despre

Home  >>  Despre

formatie nunta

„Muzica pentru Evenimente” este agentia ce va ofera relaxare maxima in crearea evenimentelor dvs. Suntem o echipa de idealisti, intotdeauna cu perspective noi si viziuni catre un Eveniment Perfect.

Daca este vorba de o nunta, noi va ajutam sa va bucurati cu adevarat de eveniment si sa aveti nunta visata, fiind alaturi de voi inca de la inceputul planificarii, pana la finalul acesteia. Fiecare cuplu are o imagine diferita despre ziua nuntii. Echipa noastra are talentul si uneltele necesare pentru a transpune dorintele voastre in realitate, incadrandu-se in buget si ajutandu-va sa economisiti timp.

Pentru partea artistica, „Muzica pentru Evenimente” va ofera formatii nunta si trupe de cover ce va ofera o gama larga de genuri muzicale: muzica usoara romaneasca si internationala, folclor si muzica de petrecere, café-concert, jazz, latino, clasica, greceasca, lautareasca, dj, etc

Agentia va sta la dispozitie cu tot necesarul pentru a crea un eveniment de orice gen: nunta, botez, party, evenimente corporate, etc. Pentru aceasta va oferim: sunet, scena, lumini, masina de fum greu, gheata carbonica, artificii, invitatii, aranjamente florale, animatori, ursitoare botez, bufet de fructe, fantani de ciocolata, candy bar, cabina foto.

Seriozitatea si profesionalismul cu care venim in intampinarea fiecaruia dintre clientii nostri si multitudinea de posibilitati pe care o oferim in alegerea artistilor si organizarea evenimentelor ne claseaza in topul preferintelor acestora.